ACCOUNT MANAGER

SALGSBAGGRUND FRA IT, TELE, CLOUD, SW ELLER?

Vores klient er en mindre SaaS-virksomhed, der gennem flere år har opbygget en solid kundekreds inden for IT sikkerhed og complience. 
Virksomheden har en imponerende referenceliste af offentlige og private organisationer og er beliggende centralt i København i et dynamisk kontormiljø.
Nu er virksomheden klar til næste skridt i deres udvikling. Der er etableret en kompetent bestyrelse – og nu ønsker man at opbygge en salgsorganisation – den første rolle, der skal udfyldes er en opsøgende salgsprofil.
 
Selvstændigt ansvar
Med reference til CEO får du et meget selvstændigt ansvar for at udbygge kundekredsen. Gennem opsøgende og intelligent leadgenerering opbygger du en pipeline af kundeemner. 
Du etablerer online og fysiske salgsmøder, får teknisk støtte fra kompetente kolleger, og driver en professionel salgsproces. 
På de etablerede kunder gennemfører du opfølgende besøg og sikrer, at kendskab og brug af løsningen bredes ud i kundens organisation
Profilen, vi søger…
Du har en udpræget salgsprofil, sikkert med erfaring fra
en de brancher, der er nævnte i overskriften, og du har nu ønsket om at komme til en mindre virksomhed uden politik og tunge processer. 
Her kan du virkelig gøre en forskel og være med på en vækstrejse, hvor du selv (og dine resultater) sætter grænserne for din udvikling. 
Som person er du udadvendt, tillidvækkende, flittig og i besiddelse af en god gennemslagskraft 
Du får mange muligheder..
En attraktiv mulighed for at sætte dit præg på en IT virk- somhed, der står foran en vækstrejse, og hvor du får al den støtte, der er nødvendig for at blive en succes. 
Hertil kommer løn og bonusvilkår, der forhandles med udgangspunkt i din erfaring og resultater til dato.
Du er velkommen til at ringe til Partner John Wagner på telefon + 45 30 24 24 09 eller send dit CV til job@peoplecapital.dk
Vi behandler naturligvis alle henvendelser fortroligt.