FINANCIAL CONTROLLER


NORDISK FINANS TEAM

Som en del af den nordiske finans organisation supporterer du den nordiske Business Unit, hvilket bl.a. vil omfatte følgende opgaver:


Ansvar for månedsafslutningen, optimere processer og forretningsgange, godkende betalinger, support ved lagerstatus, forberede Annual Report og opfølgning herpå, sparring med det nordiske Shares Service Center.


Herudover har du kontakt til – og koordinering med revisor og bank -samt en række ad hoc opgaver.DEN RETTE KANDIDAT


har en relevant økonomi-/finans uddannelse og suppleret denne med erfaring fra en international virksomhed, hvor du er vant til rapportering, controlling og compliance.


 Af personlige egenskaber lægges der vægt på gode analytiske evner, en resultatorienteret – og systematisk arbejdstil, et servicemindet og positivt væsen samt en god og pragmatisk gennemslagskraft. 


Det giver næsten sig selv, at du er kvalitetsbevidst og ærekær med dine opgaver. Du behersker engelsk, og har erfaring med moderne ERP systemer 


MULIGHEDERNE


Du får en spændende stilling i en virksomhed med positive og stolte værdier, hvor virksomhedens mission efterleves.


Løn, attraktiv pensionsordning og bonus er konkurrencedygtige, ligesom videreudviklingsmuligheder er en del af attraktionen.


Send gerne dit CV til job@peoplecapital.dk – eller ring til partner John Wagner på telefon 30 24 24 09, hvis du vil drøfte mulighederne i stillingen.


Alle henvendelser behandles fortroligt.

Dansac A/S blev grundlagt i 1971 i Fredensborg og har siden 1989 været en del af amerikanske Hollister Inc. med hovedsæde i Chicago.

 I Danmark er der ca. 220 medarbejdere og i Hollister koncernen er der globalt ca. 5.000 medarbejdere.

Hollister er en af markedslederne på Stomi området, optimere processer og er kendt for sine kvalitetsprodukter.

Koncernen er ejet af en medarbejderkontrolleret fond, der ser medarbejderne som den væsentligste ressource – og der er et uformelt arbejdsmiljø og høj medarbejdertrivsel. 

Der arbejdes professionelt med medarbejder – og karriere udvikling.