TEAM MANAGER

LEDELSE & SAFETY

Vores klient er det danske selskab i en stor international virksomhed med mere end 5.000 ansatte. 
Virksomheden i Danmark har mere end 200 ansatte – og er beliggende attraktivt nord for København. Her producerer virksomheden produkter, der gør en forskel for brugerne. 
Virksomheden styrker nu sin produktionsledelse og sit fokus på SAFETY, og da stillingen er ny- oprettet, får du gode muligheder for at påvirke rollen. 
 
ALSIDIGT ANSVAR 

Med reference til produktionschefen bliver dit ansvar: 
Ledelse, udvikling og motivation af dit produktionsteam på ca. 20 medarbejdere. Du sikrer produktiviteten løbende optimeres bl. a. gennem LEAN aktiviteter, kompetencefor- bedringer og andre tiltag. 

Du bliver ansvarlig for at ”implementere” en safety kultur, hvilket indebærer uddannelse og opkvalificering af med-arbejderne, lokalisere de internationale initiativer samt lede projekter. 

Endvidere indgår du i mellemleder gruppen i produktio- nen. 


DEN RETTE BAGGRUND 
Du har en baggrund fra industrien, hvor du har haft ans- varet helt – eller delvist for sikkerhedsområdet, og du har interesse for hvilken værdi, det tilfører medarbejdere og organisation. 
Herudover har du ledelseserfaring inden for timelønsom- rådet. Der er ikke krav til nogen bestemt branche eller industri. Det kan være tung-, let-, eller masseproduktion. 
Som person er du tillidvækkende, grundig og engageret. Du er vant til anvende produktionsstyringssystemer. 

GODE MULIGHEDER 
Den kommende Team manager får en nøglestilling i en suc- cesrig international virksomhed, hvor du får alle mulighed- er for personlig og faglig udvikling. 
Hertil kommer attraktive ansættelsesvilkår – og videreud- dannelsesmuligheder. 

Ønsker du yderligere information, er du alt velkommen til at ringe til John Wagner hos People Capital Partner, på telefon 30 24 24 09 – eller send dit CV til job@peoplecapital.dk.
Vi behandler naturligvis din henvendelse diskret.