MAUFACTURING
TEAM LEAD

LEDELSE & LEAN
Dansac A/S blev grundlagt 1971 i Fredensborg og har siden 1989 indgået i den amerikanske koncern Hollister Inc. med hovedsæde i Chicago – og beskæftiger ca. 5.000 medarbejdere. I Fredensborg producerer ca. 220 medarbejdere stomiløsninger i topkvalitet, der bl.a. afsættes i Europa, Japan og Australien.
Dansac har gennem en årrække præsteret gode resultater bl.a. gennem anvendelse af LEAN værktøjer, medarbejderudvikling, dataanvendelse etc.
Kulturen i virksomheden er meget positiv, inddragende – og medarbejdere får indflydelse og ansvar. 
 
ALSIDIGT ANSVAR 
Med reference til produktionschefen bliver dit ansvar:
Ledelse, udvikling og motivation af dit produktionsteam på ca. 20 medarbejdere. Du sikrer, at produktiviteten løbende optimeres bl. a. gennem LEAN aktiviteter, kompetenceforbedringer og andre tiltag.
Samtidig får du et udvidet ansvar for sikkerhed på tværs affabrikken, ligesom du vil indgå i et globalt safety samarbejde på tværs af Hollister Sites. Du bliver en del af mellemleder gruppen i produktionen.
DEN RETTE BAGGRUND 

Den kommende Manufacturing Team Lead har en relevant uddannelse og kombineret denne med ledelseserfaring fra en produktionsvirksomhed.
Du har god erfaring med LEAN og personaleledelse og er fortrolig med løbende optimering af processer og projekter Herudover har du erfaring med sikkerhedsarbejde.
Af personlige egenskaber lægges der vægt en struktureret arbejdsstil, en tillidvækkende personlighed og en god gennemslagskraft. Du
behersker både dansk og engelsk.
GODE MULIGHEDER 
Den kommende Team manager får en nøglestilling i en succesrig international virksomhed, hvor du får alle mulighed- er for personlig og faglig udvikling. 
Hertil kommer attraktive ansættelsesvilkår – og videreuddannelsesmuligheder. 
Ønsker du yderligere information, er du alt velkommen til at ringe til John Wagner hos People Capital Partner, på telefon 30 24 24 09 – eller send dit CV til job@peoplecapital.dk.
Vi behandler naturligvis din henvendelse diskret.