TEAM MANAGER

 LEDELSE & LEAN

Dansac A/S blev grundlagt 1971 i Fredensborg og har siden 1989 indgået i den amerikanske koncern Hollister Inc. med hovedsæde i Chicago – og beskæftiger ca. 5.000 medarbejdere.
I Fredensborg producerer ca. 250 medarbejdere stomiløsninger i topkvalitet, der bl.a. afsættes i Europa, Japan og Australien. 
Dansac har gennem en årrække præsteret gode resultater bl.a. gennem anvendelse af LEAN værktøjer, medarbejderudvikling, dataanvendelse ets. 
Kulturen i virksomheden er meget positiv, inddragende – og medarbejdere får indflydelse og ansvar. 

Alsidige opgaver
Med reference til produktionschefen får du ansvaret for at lede og motivere 25-30 medarbejdere. 
Du initierer og driver projekter, der forbedrer produktiviteten – og det er også dit ansvar at lede projekter på tværs i organisationen
Du arbejder målrettet på at indfri de kvantitative og kvalitative mål, der er defineret for dit område.
Herudover sikrer du, at der i dine teams er de rette kompetencer. Der er ligeledes en række administrative opgaver, hvor du registeret sygdom, fravær, løn etc. 
Kort sagt en alsidig og spændende stilling.

Erfaring fra produktion

Du har en relevant uddaelse, sikkert inden for produktion eller teknik – og kombineret denne med erfaring fra en produktionsvirksomhed. 

Her har du anvendt LEAN værktøjerne, eller tilsvarende produktivitets fremmende metodikker.

Som leder er du inddragende og motiverende, og du har en naturlig autoritet, der sikrer, at du får følgeskab til at nå resultater.

Du har et godt overblik, en struktureret arbejdsform – og du fungerer fint i teams på tværs i organisationen.


Et rigtig godt tilbud

I denne stilling får du muligheden for at udnytte dine faglige og personlige kompetencer – og dine ledelsesmæssige evner – og det vil blive værdsat.

Lyder det for godt til at være sandt? 
Måske – Ring til partner John Wagner på 30 24 24 09, hvis du vil høre mere – eller send gerne dit CV til job@peoplecapital.dk