Om People Capital Partner


Om People Capital Partner

Om People Capital Partner
Når kandidater og klienter skal beslutte sig for et samarbejde, er det en beslutning, der kan være afgørendeNår kandidater og klienter skal beslutte sig for et samarbejde, er det en beslutning, der kan være afgørende

For virksomheden er valget af en ny medarbejder vigtigt i forhold til at realisere de strategiske målsætninger. For den enkelte kandidat er det afgørende, at den kommende arbejdsplads udgør det rette match på det rette tidspunkt i kandidatens liv og karriere.

Det lyder enkelt, og det er komplekst. Det er i dette spændingsfelt, People Capital Partner kan skabe værdi – med respekt for både virksomhedens forretning og organisation, og for kandidatens særlige situation, motivation og behov.

John Wagner har, efter kommercielle stillinger hos bl.a.  IBM, beskæftiget sig med ansættelser, tiltrækning og udvikling af medarbejdere i mere end 20 år.

Efter mange år hos en af de førende aktører inden for rekruttering, etablerede People Capital Partner sig i Holte på Næsseslottet – lige ud til Furesøen. Det er historiske og rolige omgivelser, hvor klienter og kandidater sætter pris på skønheden og diskretionen.

Respekt for mennesker og interesse for den forandring, motiverede mennsker skaber, er en drivkraft i People Capital Partner.

Når en kandidat kontaktes, (over)sælges jobbet ikke til kandidaten; det harmonerer ikke med People Capitals værdier, som er respekt, ordentlighed og troværdighed.

En dyb respekt - og interesse for mennesker og den forandring, som motiverede medarbejdere skaber - er det, der motiverer mig


John Wagner

Kerneværdier

Respekt

People Capital Partner er kendetegnet ved en dyb respekt for og interesse i mennesker. Drivkraften er den forandring, motiverede mennesker skaber.

Ordentlighed

Jobbet skal aldrig oversælges til kandidaten. Vi arbejder for holdbare løsninger for begge parter. Alle sager behandles med fortrolighed og diskretion.

Troværdighed

John Wagner har mere end 20 års erfaring med ansættelser, tiltrækning og udvikling af medarbejdere. People Captal Partner har rekrutteret medarbejdere til virksomheder i flere end 1000 sager.