PROJECT MANAGER

El installatør / Maskinmester / Automatiktekniker eller...?

 

HOVEDOPGAVEN 

Med reference til Projektchefen vil du som projektleder indgå i alle led af produktionen af avancerede styre- og alarmsystemer til skibe. 

Opgaverne omfatter projektledelse fra start til slut, herunder design af systemerne, udarbejdelse af tegninger, indkøb, produktion, test af anlæg og software og til tider idriftsættelse af anlæg i tæt samarbejde med værfter i hele verden.

Kort fortalt: alle aspekter af teknisk projektledelse.  

Du får en bred kontaktflade internt – og eksternt. 

FLERE MULIGE INDGANGE TIL DENNE STILLING..

Du er formentlig el-ingeniør, maskinmester, el-installatør, automatiktekniker med konstruktionserfaring og har eventuelt suppleret denne med projektledererfaring – men dette er intet krav.

Du er ansvarsbevidst og arbejder selvstændigt samtidig med, at du har lyst til at indgå at være en del af et kompetent team af projektledere og teknikere.

 

TILBUDDET 

omfatter en dagligdag med rigtig god trivsel i en uformel atmosfære, hvor du får faglige og personlige udfordringer i et team af dygtige kolleger inden for den maritime branche. 

Vores klient har en professionel og flad organisation – Hertil kommer gode ansættelsesvilkår. 

Du er velkommen til at ringe til John Wagner hos People Capital Partner på telefon + 45 30 24 24 09 – eller send dit CV til job@peoplecapital.dk. 

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

 

VORES KLIENT

er blandt de førende leverandører af komplette skibsautomationssystemer til skibe. 

Virksomheden leverer kundetilpassede løsninger inden for sikkerhed, overvågning, alarmanlæg, styring samt energioptimering. Selskabet er inde i en spændende vækstfase, der giver udviklingsmuligheder for medarbejderne.

Løsningerne leveres globalt  –  og virksomheden er beliggende i Storkøbenhavn.