MANTENANCE MANAGER

Dansac A/S blev grundlagt 1971 i Fredensborg og har siden 1989 indgået i den amerikanske koncern Hollister Inc. med hovedsæde i Chicago – og beskæftiger ca. 5.000 medarbejdere. 

I Fredensborg producerer ca. 220 medarbejdere stomiløsninger i topkvalitet, der bl.a. afsættes i Europa, Japan og Australien. 

Dansac har gennem en årrække præsteret gode resultater bl.a. gennem anvendelse af LEAN værktøjer, medarbejderudvikling, dataanvendelse etc. 

Kulturen i virksomheden er meget positiv, inddragende – og medarbejdere får indflydelse og ansvar.

KOMPETENT LEDER FOR 20 TEKNIKERE

Med reference til produktionschefen og i tæt samarbejde med produktionsorganisationen får du ansvaret for at sikre en stabil og effektiv drift af produktionsanlægget. Dette indebærer: 

Planlægning af systematisk og forebyggende vedligeholdelse, udvikling og uddannelse af medarbejdere, kontakt med service –  og reservedelsleverandører, teknisk rådgivning og sparring med medarbejdere samt opfølgning på budgetter og resultater. 

Med andre ord; et alsidigt ansvar med mange samarbejdsrelationer i hele organisationen.


DEN RETTE  KANDIDAT 

Du har en relevant teknisk uddannelse, f.eks. inden for el-teknik, maskinteknik, maskinmester eller tilsvarende. Det væsentligste er, at du har en baggrund som leder i en produktionsvirksomhed, gerne med volumenproduktion. 

Herigennem har du opnået gode resultater bl.a. med forbyggende vedligeholdelse. 

Af personlige egenskaber lægges der vægt på en tillidsvækkende personlighed og en struktureret arbejdsstil.

Du har en motiverende, kompetent og inddragende lederstil, og du evner at samarbejde på tværs i organisationenGOD VIRKSOMHEDSKULTUR 

Du får et meget spændende job med gode personlige – og ledelsesmæssige udfordringer i en virksomhed, der er blandt de førende i verden inden for deres område. 
 
Hertil kommer naturligvis en god fast løn, bonusordning samt attraktiv pensionsordning.
 
Send gerne dit CV til jwa@peoplecapital.dk eller ring til partner John Wagner på telefon 30 24 24 09 for at drøfte mulighederne i jobbet.
 
Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi behandler naturligvis alle henvendelser fortroligt.