PLANT MANAGER


Dansac A/S blev grundlagt 1971 i Fredensborg og har 1989 siden tilhørt den amerikanske koncern Hollister Inc. med hovedsæde i Chicago, der på globalt plan beskæftiger ca. 5000 medarbejdere. 

Hollister har fabrikker i USA, Irland, Baltikum, Indien og i Danmark.

I Fredensborg producerer ca. 250 medarbejdere stomi – løsninger i den højeste kvalitet, og der afsættes bl.a. til Europa, Japan og Australien. 

Hollister er ejet af en medarbejderkontrolleret fond – og ser medarbejderne som den vigtigste ressource. Der er et uformelt arbejdsmiljø – og høj trivsel, ligesom der arbejdes professionelt med medarbejder – og karriereudvikling.

Den nuværende Plant Manager har søgt nye udfordringer – og derfor er denne unikke mulighed nu åben

LEDELSESANSVARET

Med reference til Director of Global Operation får du ansvaret for den danske fabrik i Fredensborg med ca. 250 medarbejdere. Organisationen er matrixorienteret, og du har direkte og indirekte referencer, omfattende manufactoring, business improvement, HR, Finance, QA samt Supply Chain. 

 

Det bliver opgaven at implementere den internationale strategi til lokale forhold, videreudvikle produktiviteten gennem LEAN (Hollister Production System), dataanvendelse samt udvikling af organisationen.

 

Resultaterne skabes i tæt samspil med ledergruppen, der besidder stærke kompetencer – og fremstår som et kompetent og resultatorienteret team.


DEN RETTE  KANDIDAT 

har en videregående uddannelse inden for produktion, SCM eller tilsvarende – og har suppleret denne med erfaring fra ledelse af en produktionsenhed. 

 

Praktisk og succesfuld erfaring med LEAN implementering, Industri 4.0 og automatisering er andre relevante kompetencer, ligesom det er en fordel, at man har demonstreret, at man kan operere i en international matrix organisation.

 

Af væsentlige ledelsesmæssige kompetencer lægges vægt på, at man er analytisk stærk, har en åben og tillidvækkende ledelsesstil, at man kan lede 360 grader og man har bevist, at man kan levere stærke resultater gennem andre.
DU  OVERTAGER 

Ansvaret for en produktionsenhed med en stærk kultur, hvor der er en stolthed for de produkter, der leveres til slutkunderne. Stærke værdier kan mærkes – og hvor man både har den nære ledelse lokalt, og samtidig indgår i en global markedsledende organisation.

 

Den rette kandidat får gode muligheder for sætte sin ledelsesmæssige værktøjskasse i spil – og opbakning fra en stærk international organisation og et lokalt ledelsesteam.

 

Hertil kommer attraktive lønforhold, baseret på en god fast løn, bonusmodel, attraktiv pensionsordning samt bilordning.

 

Ring gerne til Partner John Wagner hos People Capital Partner på telefon 30 24 24 09, eller send dit CV til job@peoplecapital.dk