SALES ASSISTANT

KONTAKT TIL KUNDER, KOLLEGER, LEVERANDØRER…!

ASTRAK GROUP, med hovedkontor i Kirkcaldy i Skotland, har en vision om at være den bedste leverandør inden for sit forretningsområde. ASTRAK GROUP sælger og markedsfører undervogns- og sliddele til entreprenørmaskiner i hele Europa og store dele af resten af verden. 

 

ASTRAK GROUP har lagerfaciliteter rundt en del steder Europa og er markedsledende inden for sit forretningsområde. Det danske selskab flytter til nye moderne kontorfaciliteter i København, og det er hertil den kommende medarbejder søges. Det danske selskab er i en spændende udvikling, med ny ledelse og nye markedsmuligheder.

ALSIDIG NØGLEROLLE

Denne stilling har stor alsidighed, hvor du har ansvaret for at følge kundeordren fra tilbud, til ordre og levering samt opfølgning. 

Herudover bliver du en meget vigtig samarbejdspartner for de eksterne sælgere, du følger op på kundeleads og forespørgsler – og du har stor fokus på kundeservice og – tilfredshed. 

Du får mulighed for indflydelse på din rolle og prioriteringer i denne.

 

DIN BAGGRUND

Du har en relevant handels – og eller teknisk grunduddannelse, og kombineret denne med erfaring fra en salgsafdeling, hvor du sætter en ære i tilfredse kunder og kolleger. 


Du har teknisk flair – eller erfaring med ordrebehandling i en teknisk virksomhed. Du taler engelsk – og kan begå dig på de skandinaviske sprog. 


Som person er du god til relationer internt/eksternt, du arbejder strukturereret – og du er kvalitetsorienteret og ærekær.

 

DU TILBYDES

En spændende mulighed i en succesrig og vækstorienteret  virksomhed, hvor du bliver en del af et nyt salgsteam, der skal realisere de ambitiøse målsætninger i Danmark og Norden.

For den rette er der alle muligheder for personlig og faglige udfordringer

 

Ønsker du yderligere information, er du alt velkommen til at ringe til John Wagner hos People Capital Partner, på telefon 30 24 24 09 – eller send dit CV til job@peoplecapital.dk.


Vi behandler naturligvis din henvendelse diskret.