TECHNICAL ACCOUNT MANAGER

DIREKTE SALG TIL INDUSTRIEN

EKSISTERENDE OG NYE KUNDER..

Med reference til Salgschefen får du et selvstændigt ansvar for relationen til eksisterende kunder, hvor det bliver din opgave at følge op på igangværende – og kommende projekter. 

Samtidig får du ansvaret for at bearbejde producerende virksomheder, der endnu ikke er kunder, men hvor der er et interessant potentiale. 

Du får kontakt med mange dele af kundens organisation: Indkøb, teknik, produktion, R&D, Produktudviklere etc. 

Salsprocessen kan være langstrakt – eller der kan være et akut behov, der skal dækkes – du skal kunne mestre begge discipliner. 

Du får naturligvis både teknisk – og salgsmæssig støtte i dit arbejde.

SALGSPROFILEN, DER SØGES …

Der er flere mulige indgange til denne stilling: 

ENTEN har du en teknisk uddannelse, der kan være mekanisk, el-teknisk eller håndværksmæssig – og suppleret denne med nogle års salgserfaring..

ELLER du har allerede god erfaring med direkte salg til industrien fra en anerkendt leverandør. 

Det vigtigste er, at du har en positiv, energisk og udadvendt personlighed, der skaber tillid og kontakt hos kunderne – og som følger projekter og leads helt i mål.. 

DU TILBYDES

en rigtig god karrieremulighed i en virksomhed i vækst, med stærke produkter og løsninger – og et bæredygtighedsfokus, der medfører, at man bidrager til den grønne omstilling.

Du bliver en del af et succesrigt team, hvor du får den nødvendige introduktion.¨

Hertil kommer gode ansættelsesvilkår, bilordning, pension, sundhedsdækning m.v.

Ønsker du yderligere informationer, er du mere end velkommen til at ringe til John Wagner på telefon 30 24 24 09, hvis du vil høre mere. 

Send gerne dit CV til job@peoplecapital.dkVores klient er et danskejet selskab, der har leveret løsninger til industrien i mere end 50 år, omsætningen ligger på ca. 400 mio. kr. og selskabet er særdeles velkonsolideret. 

Selskabet sælger og markedsfører produkter og løsninger fra en række førende internationale producenter – og har et stærkt aftryk på markedet. Med fokus på den grønne omstilling. 

Virksomheden har en positiv kultur med gode muligheder og korte kommandoveje. Selskabet har kontorer i øst – og vest Danmark. 

Nu vokser selskabet yderligere – og der søges nu en energisk og målrettet Technical Account Manager.