SENIOR ACCOUNT MANAGER

PUBLIC SECTOR – FØRENDE SaaS LEVERANDØR

Vores klient er en succesrig og anerkendt digital virksomhed, der gennem en årrække har haft en stærk og markedsledende position inden for sit forretningsområde. 

Produktporteføljen er omfattende og der lægges stor vægt på kvalitet, uddannelse af brugerne og custom- er service.

Virksomheden, der er beliggende i Storkøbenhavn, har mere end 100 ansatte, og der søges nu en kompe- tent Senior Account Manager. 

Salg & Forretningsudvikling 
Med refererence til Salgsdirektøren får du ansvaret for kunderne i den offentlige sektor – hvor virksomheden har en dominerende position. 
Kundeporteføljen består i dag af centraladministrationen, regionerne – og en stigende omsætning i det kommunale segment. 
Ud over bearbejdning af dine egne kunder deltager du i forretningsudviklingen – og bliver en væsentlig nøglemed- arbejder i dette vigtige segment. 
Du deltager i ”branche specifikke” arrangementer – og arbejder sammen med marketing. 
Den rette profil 
Du har en relevant uddannelse, og har suppleret denne med erfaring som account manager, sales manager eller tilsvarende. 
Erfaring fra en virksomhed, der leverer professional ser- vices, SaaS-løsninger eller software til den offenlige sektor vil være en fordel. 
Som person er kontaktstærk, tillidvækkende og resultato- orienteret. 
Et suverænt brand 
hjælper dig til at få succes i denne stilling og i virksom- heden. Virksomheden er kendt af alle væsentlige beslut- ningstagere i Danmark, og du får herved alle muligeder for personlig og faglig udvikling.. 
Hertil kommer attraktive lønforhold, der består af en god lønpakke uden loft, pension, attraktiv bilordning og andre goder. 
Send gerne dit CV til jwa@peoplecapital.dk eller ring til partner John Wagner på telefon 30 24 24 09 for at drøfte mulighederne i jobbet. 
Vi behandler naturligvis alle henvendelser fortroligt.